De Dessertwinkel

De eerste en enige Haagse Dessertwinkel werd in 2000 geopend.

Inmiddels is De Dessertwinkel doorgegroeid naar een winkel in de Stevinstraat 336 (Den Haag / Scheveningen) waar niet alleen desserts maar sinds een aantal jaar ook een uitgebreid brood, croissants en boulangerie assortiment wordt aangeboden. In de winkel is ook gelegenheid om een kopje koffie/ thee met een heerlijk dessert/ croissant te nuttigen en met mooi weer kunt u buiten op het terras zitten.

Opmerkelijk van de desserts van De Dessertwinkel is het feit dat de desserts niet suikerzoet zijn, maar fruitzoet of chocoladezoet. Er worden geen geur- en smaakstoffen of extra conserveringsmiddelen gebruikt. Daar komt nog bij dat er ook leuke en lekkere wijn-spijscombinaties kunnen worden gemaakt.

Contact:

Het adres
Stevinstraat 336
2587 EZ Den Haag (Scheveningen)

Telefoon:
070 - 365 41 55.

Email
info@dedessertwinkel.nl


Openingstijden:
vrijdag en zaterdag van 07.00 tot 17.00 uur en zondag van 07.00 tot 12.00 uur.


Bestellingen

Bestellingen voor losse desserts dient u minimaal drie dagen van te voren te bestellen en staat dan voor u klaar op De Dessertwinkel op de afgesproken datum en tijd. U kunt dan contant betalen of anders met PIN in de winkel.


Feestdagen

Zoals u van De Dessertwinkel gewend bent is er voor elke feestdag een aangepast assortiment beschikbaar. Door de enorme vraag wil ik wel alles in topkwaliteit behouden wat u ook van mij gewend bent. Bestellen is aan te bevelen en dient minimaal één week van tevoren te gebeuren. U kunt middels een bestelformulier (in de winkel verkrijgbaar) of telefonisch uw bestelling doorgeven.


Klik hier om een route te plannen naar De Dessertwinkel.

View Larger Map